Hier over het ontstaan van van het bedrijf.

Het bedrijf

MBV fryslan is begonnen als Smederij van der Veen en is meer dan 20 jaar geleden opgericht door Henk van der Veen.

Mijn interesse voor het lassen was er al vroeg. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik deze richting koos voor mijn mbo-opleiding.  Tijdens deze opleiding behaalde ik diverse lasdiploma’s.

Met deze diploma’s op zak deed ik mijn ervaring op in der loop der jaren merkte ik toe te zijn aan meer uitdaging en afwisseling in het werk. Dit zette mij aan om een klein bedrijfje aan huis ernaast te beginnen.  Het bedrijfje genaamd ‘Siersmederij Henk van der Veen’ was gericht op het realiseren van hekwerken. Het animo hiervoor groeide en mijn bedrijf groeide mee.

Er kwam een bedrijfsauto en de machine straat breide zich uit. Hiermee werd de ruimte thuis te klein, daarom verhuisde de vestiging naar het industrieterrein te Twijzelerheide. Voor een meer opvallendere locatie met meer ruimte verhuisde de vestiging naar de String 1b te Twijzelerheide.  

Naast de aanvragen voor een hekwerk, kwamen ook steeds meer aanvragen binnen voor onderstellen en frames voor meubels. Zo breid het aanbod uit en realiseer ik voor u vele ijzersterke ideeën. 

Heeft zo’n idee?

kom gerust langs om onder genot van een bakje koffie de mogelijkheden door te spreken. Of neem contact op. Dit kan telefonisch of over de mail. Zie kopje ‘contact’.